Στην Θεσσαλονίκη με… διπλή αποστολή ο Αθηναϊκός-Δηλώσεις Ζευγώλη και Λύμουρα

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα επιχειρήσει να συνδυάσει ο Αθηναϊκός στο διάστημα της διαμονής του στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα για την αυριανή (29/10, 16.00) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο κλειστό της Καλαμαριάς, με στόχο την 79η σερί νίκη της εντός των ελληνικών συνόρων.






Ωστόσο, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ παίκτριες και τεχνικό επιτελείο θα επισκεφτούν το Ολυμπιακό Μουσείο στο οποίο φιλοξενείται η έκθεση «Μεγάλες Στιγμές του Ελληνικού Μπάσκετ» και από την οποία δεν θα μπορούσε να λείψει ο SONY Αθηναϊκός Α.Σ. Βύρωνα, η μοναδική ελληνική γυναικεία ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, το Κύπελλο FIBA Eurocup 2010.
«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε με την ίδια φιλοσοφία που έχουμε αντιμετωπίσει και τα υπόλοιπα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης και συνέχισε: «Το πρωί ανήμερα του αγώνα σύσσωμη η ομάδα θα επισκεφτεί το Ολυμπιακό Μουσείο, όπου υπάρχει μια γωνιά για τον Αθηναϊκό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου και το απόγευμα θα είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη νίκη που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την πορεία μας και να διευρύνουμε το σερί μας. Δυστυχώς εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Σωτηρίου και Χάιντι βρίσκονται στην αποστολή, ωστόσο, θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε εσχάτη ανάγκη. Το θετικό είναι ότι διαθέτουμε το ρόστερ για να καλύψουμε τα όποια κενά».
Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις της διεθνούς γκαρντ, Λολίτας Λύμουρα. «Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Όπως στους προηγούμενους αγώνες, έτσι και σε αυτόν με τον Απόλλωνα πρέπει να δείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε καλύτερες για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια