«Βόμβα» από την ΑΚΕΤΣ στη Μίκρα-Απέκλεισε τον Ηφαιστο από το κύπελλο ανδρών της ΕΚΑΣΘ

Με μια μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα τρία σημερινά παιχνίδια για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΘ. Στη Μίκρα η ΑΚΕΤΣ που ως γνωστόν αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία, επικράτησε του Ηφαίστου με 66-67 και προκρίθηκε στους τέσσερις της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη ΧΑΝΘ. Οι δύο ομάδες είχαν από μια σημαντική απουσία καθώς ο Ηφαιστος έπαιξε χωρίς τον Ευφραιμίδη και η ΑΚΕΤΣ δεν είχε στην διάθεσή της τον Τερζόπουλο.




Ο Ηφαιστος είχε μια ελαφρά υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όμως τρία δεύτερα πριν την λήξη δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Αναστασιάδη. Ο παίκτης της ΑΚΕΤΣ με δύο βολές διαμόρφωσε το τελικό σκορ.  
Δεκάλεπτα: 16-16, 42-35, 54-53, 66-67
Διαιτητές: Μοσχοτόγλου-Δαμίγος
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Μπουσβάρος): Χατζηαντωνίου Χ. 7(1), Τζιβάνης 6, Κανλής 6, Ζιάκας 19(1), Αναγνωστάκης 4, Τάσος 1, Βούλγαρης 7(1), Χατζηαντωνίου Θ. 8, Μυφαντής, Γουδιάς 5, Ιωαννίδης 3.
ΑΚΕΤΣ (Κουταλίδης): Δουλγερίδης 2, Χασάπης 19(1), Χεμπεκίδης 16, Μυρίδης, Ζγέρας 4, Καϊμακαμίδης 4, Αρτεμάκης, Αναστασιάδης 15, Κώττης 5(1), Μαρόπουλος, Φωτιάδης, Μοσκοφόγλου 1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια