Σαμαντούρα: «Παίξαμε με ψυχή»


Το πάθος που έδειξαν οι παίκτριες της ήταν το κλειδί για τη νίκη στο «Αλεξάνδρειο» επί του Άρη, σύμφωνα με τη Γιασεμή Σαμαντούρα. Αναλυτικά τα όσα είπε στο paowbc:






-Πού οφείλεται η σημερινή νίκη;

«Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνος γιατί τα κορίτσια το ήθελαν πάρα πολύ, το πίστεψαν, ήταν πιο αυτοσυγκεντρωμένες απ' τα υπόλοιπα παιχνίδια και έκαναν όλο αυτά που είπαμε στο σκάουτινγκ και την προπόνηση. Απλά στο πρώτο ημίχρονο μας παρέσυρε λίγο στο ρυθμό του ο Άρης, προέκυψαν και οι δύο τεχνικές ποινές που θεωρώ ότι κακώς δόθηκαν στη Σπαθάρη, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριές μου κατάλαβαν ότι αν κάνουν αυτά που είπαμε θα κατορθώσουμε να κερδίσουμε. Έτσι, κατόρθωσαν να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη αγωνιζόμενες με μεγάλη ψυχή και πάθος. Και για άλλη μια φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες».

-Υπάρχει πλέον καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας;

«Κοιτάξτε, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμά όπως έχουμε ξαναπεί. Τώρα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Πτολεμαΐδα. Ελπίζουμε η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι να παρουσιάζει καλύτερη απόδοση. Η Ντέλβα να μπορεί να παίζει λίγο περισσότερο γατί είναι ακόμα λίγο απροπόνητη. Εφόσον η ξένη μας θα βρίσκεται στη θέση να αγωνίζεται για περισσότερα λεπτά μέσα σε έναν αγώνα θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε υψηλότερα αποτελέσματα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια