Φιλική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την Πράσινη Γωνιά Τρικάλων

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Πράσινης Γωνιάς εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών. Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι τον εναρκτήριο αγώνα και η ομάδα, μέσω της συστηματικής δουλειάς, έχει καταφέρει να βελτιώσει τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στον αγώνα κυπέλλου με την Ολυμπιάδα Λάρισας.


Όπως διαβάζουμε στο trikalavoice.gr «ο φιλικός αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή αποτέλεσε καλή δοκιμή ώστε να αξιολογηθεί η αγωνιστική κατάσταση των «πράσινων». Το τελικό 39-49 υπέρ της Πράσινης Γωνιάς ικανοποίησε το προπονητικό τημ, δημιουργώντας αισιόδοξα συναισθήματα για το δύσκολο μονοπάτι της Α2.
Οι αθλήτριες της Αθηνά Τσακνή ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα με αποτέλεσμα να κυνηγούν τον ΠΑΣ Γιάννινα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Λίγο το πάθος που επέδειξε η Πράσινη Γωνιά και λίγο το γεγονός ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν ήθελε να επιστρέψει στα Τρίκαλα μόνο με τα «γιαννιώτικα» στις αποσκευές, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους της αγωνιστική μεταμόρφωσης του δευτέρου ημιχρόνου.
Η γενική εικόνα του αγώνα αναφορικά με την επίδοση της Πράσινης Γωνιάς είναι σαφώς θετική. Η δυνατή άμυνα θα αποτελέσει το βασικό όπλο της χρονιάς, το πάθος και το κλίμα «γόρδιος δεσμός» που επικρατεί θα ξελασπώσουν πολλές φορές τις πράσινες από τις δύσκολες στιγμές, και όλα αυτά πάντα πλαισιωμένα από τα καλά κρυμμένα χαρτιά της Αθηνά Τσακνή.
Από τον αγώνα μας άρεσε η νέα μεταγραφή της Πράσινης Γωνιάς, η Αρετή Καπνιά, που αν και πολύ φρέσκια στην ομάδα απέδειξε ότι η πλήρης ενσωμάτωσή της στο σύνολο είναι θέμα λίγων ωρών και σίγουρα θα ενισχύσει σημαντικά τις Πράσινες. Επίσης, απολαύσαμε την άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου που λειτουργούσε σαν καλοκουρδισμένο ρολόι, με αποτέλεσμα οι «πράσινες» να δεχτούν μόλις 9 πόντους σε 20 λεπτά.
Ο επόμενος φιλικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Λάρισας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποτελεί επιδίωξη η ρεβάνς για την ήττα στο κύπελλο, αλλά ως κίνητρο έχει τεθεί το σωστό δέσιμο της Ομάδας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων, στις 13:00 και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά φέτος τις την Πράσινη Γωνιά, ενώ θα πάρουν μια καλή γεύση από Α2.
Σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, όπως πληροφορηθήκαμε οι γυναίκες της Πράσινης Γωνιάς ετοιμάζονται να εκπλήξουν την πόλη των Τρικάλων με τις πρωτότυπες ιδέες τους και τη δημιουργικότητά τους. Στόχος τους είναι η ομάδα να αγαπηθεί και να γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων των Τρικαλινών… Περισσότερα, λοιπόν, πολύ σύντομα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια