Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ σε Ρόδο και Σιδηρόκαστρο


Με επιτυχία και τη συμμετοχή συνολικά 570 παιδιών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε το τουρνουά «3 με 3» σε Ρόδο και Σιδηρόκαστρο.
Στο Σιδηρόκαστρο συμμετείχαν 224 αγόρια και 32 κορίτσια. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας, ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Ιντζές και ο γ.γ. του Σωματείου Ρούπελ Κώστας Στάσας. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών αναδείχθηκε ο Νεόφυτος Χριστοφορίδης και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Κωνσταντίνος Μέσσας.  
Στη Ρόδο συμμετείχαν 314 αγόρια και 62 κορίτσια. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Δωδεκανήσου Σταμάτης Καράβας και ο πρόεδρος ΔΟΠΑΡ, παραολυμπιονίκης Θανάσης Μπαράκας. Στο διαγωνισμό των ελευθέρων βολών νικητές αναδείχθηκαν η Κυριακή Στασινού (δημοτικό) και ο Νικόλας Κόλαης (γυμνάσιο-λύκειο) και  στα τρίποντα ο Αλέξανδρος Κοντός (δημοτικό) και ο Σάββας Μιχαλάκης (γυμνάσιο-λύκειο).
Το επόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/11) το τουρνουά «3 με 3» θα φιλοξενηθεί στα Σπάτα στα ανοιχτά γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Νέας Γενιάς Ζηρίδη, Χριστούπολη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος «Η Άρτεμις», Στ. Μπέκα 7 (τηλ. 210-6633290).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια