Στις 14:30 το παιχνίδι των γυναικών του Αρη το Σάββατο-Δύο ώρες αργότερα αρχίζει την Κυριακή το ΜΕΝΤ-Τιτάνες Δράμας-Στην Αργυρούπολη τα εντός έδρας παιχνίδια του Ελληνικού


Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Άρης – ΑΟ Αστήρ Εξαρχείων για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών της 15/10/2011, αντί ώρας 16:00 θα διεξαχθεί ώρα 14:30, στο ίδιο γήπεδο.






-Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΜΕΝΤ – ΑΣ Τιτάνες Δράμας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Όμιλος Βορρά) της 16/10/2011, αντί ώρας 12:00 θα διεξαχθεί ώρα 14:00 στο ίδιο γήπεδο.
-Οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΟ Ελληνικού για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (Όμιλος Νότου), αντί του γηπέδου Ελληνικού θα διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Α.Π.Χ. «Αργοναύτες» (νέο κλειστό Αργυρούπολης – Τριπόλεως 51 και Κύπρου, Αργυρούπολη, δίπλα στο κολυμβητήριο).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια