Παρουσίαση των «μικρών» τμημάτων της Νίκης Λευκάδας-Ιδιαίτερη σημασία στις υποδομές δίνουν στο όμορφο νησί του Ιονίου

Πολύ καλή δουλειά γίνεται στην ακαδημία κοριτσιών της Νίκης Λευκάδας που απαρτίζεται από 35 περίπου κοπέλες. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό από τις 20 περίπου παγκορασίδες που είναι οι μεγαλύτερες, οι δέκα «ανεβαίνουν» κάθε χρόνο στο τμήμα κορασίδων. Όπως δήλωσε στο μπλογκ ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας και βοηθός του Θόδωρου Πολυμένη στο γυναικείο, Νίκος Δουβίτσας, «η ομάδα κορασίδων τερμάτισε τρίτη στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ακόμη το τμήμα νεανίδων, στο οποίο απαγορεύεται η συμμετοχή κορασίδων, πρόπερσι κατέκτησε την πρώτη θέση και συμμετείχε στα προκριματικά του Πανελληνίου. Αυτή τη στιγμή στο τμήμα γυναικών συμμετέχουν επτά νεάνιδες». Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι η Νίκη Λευκάδας διαθέτει σ’ αυτές τις ηλικίες αποκλειστικά κορίτσια από το νησί και από τις υποδομές της, όπου δίνει ιδιαίτερη σημασία.
Οι κορασίδες και οι παγκορασίδες της ομάδας είναι οι Μαρία Λιβιτσάνου, Ζωή Θειακού, Ισμήνη Βουκελάτου, Νίκη Κατωπόδη, Αγγελική Αργυρού, Αθηνά Μεταξά, Πηνελόπη Λογοθέτη, Κασιανή Διακουμάκου, Νεφέλη Πολυχρονιάδου, Δανάη Ρεκατσίνα, Βάννα Γλαύκη, Σοφία Κρητικού, Αθανασία Μπάρκα, Αφροδίτη Κοντογεώργη, Στεφανία Φέτση, Μαρία και Κυριακή Καββαδία, Δέσποινα Ορφανού και Πολύτιμη Κολυβά.
Οι νεάνιδες του συλλόγου είναι οι Ιωάννα Κατάγη, Κατερίνα Κτένα, Ειρήνη Λίτου, Κατερίνα Δελαπόρτα, Θεανώ Κοψίμα, Σαρά Αλ Μπιτάρ, Σουέλα Πρίφτη, Νίκη Τσιρίμαπση, Ευαγγελία Δρακοπούλου, Ελεάνα Ματαράγκα, Ματίνα Βανδώρου και Ιωάννα Φεγγάρη.
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια