Αρχισαν όλα τα τμήματα του ΑΣ Πανόραμα-Το Σαββατοκύριακο οι εγγραφές στην ακαδημία-Φωτορεπορτάζ από το κολυμβητήριο

Στις 16 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής, εφηβικής  και παιδικής ομάδας του ΑΣ Πανόραμα, ενώ στις 22 Αυγούστου ξεκίνησαν τα τμήματα μίνι και προπαιδικού. Το πρόγραμμα περιλάμβανε στίβο, κολύμβηση και καλαθοσφαίριση. Το Σάββατο και την Κυριακή 10-11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές και ο χωρισμός των τμημάτων υποδομής. Και την επόμενη ημέρα (12 Σεπτεμβρίου) ξεκινούν κανονικά όλες οι προπονήσεις. 


Αγόρια και κορίτσια γίνονται δεκτά από πολύ μικρή (παιδική) ηλικία, που θα μπορούν να ασχοληθούν με παιγνιώδεις δραστηριότητες, και σε συνθήκες εκμάθησης που τους το επιτρέπουν (χαμηλότερες μπασκέτες, μικρές μπάλες). Η έδρα του συλλόγου είναι στο κλειστό θερμαινόμενο γήπεδο Πανοράματος (αθλητικές εγκαταστάσεις Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη).
Το σύνολο των παιδιών κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα και τουρνουά των ηλικιών τους. Ο Α.Σ.Πανόραμα, παρέχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάθε παιδί τις δυνατότητες του, και χωρίς κόστος μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλο άθλημα του Συλλόγου(βόλει, τένις, ποδόσφαιρο). Επίσης, γίνονται εκπτώσεις σε αδέρφια και πολύτεκνους. Πληροφορίες  στην υπεύθυνη ακαδημιών Λίνα Ριτζαλέου τηλ. 6948239712 και στο www.acpanorama.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια