Καφαντάρη: «Με όρεξη για δουλειά»

Η βοηθός προπονητή της  ομάδας του Αρη, Ελένη Καφαντάρη, μίλησε στον Αρης FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά. Αναφερόμενη στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, υπογράμμισε:








«Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Υπάρχουν διπλές προπονήσεις κάθε μέρα. Βέβαια αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία που κάναμε πρωινές προπονήσεις. Επίσης οι παίκτριες ακολουθούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης μαζί με τον γυμναστή μας , τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο».

Για τον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Παναθλητικό και τη νίκη με 57-55

«Παρά το γεγονός ότι ήταν φιλικό, τελικά εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Ήταν ένας αγώνας στον οποίο θέλαμε να δούμε κάποια πρώτα δείγματα της ομάδας, να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα όπως και κάποιες παίκτριες από την ομάδα των νεανίδων».

-Μιλώντας για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ανέφερε:

«Στην ομάδα φέτος έγιναν πολλές αλλαγές με το ελληνικό στοιχείο να είναι πιο έντονο φέτος. Επίσης γίνονται συζητήσεις για την απόκτηση κάποιας ξένης. Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα και θα κινηθούμε αναλόγως».

-Εκφράζοντας την άποψη της για το νέο πρωτάθλημα, δήλωσε:

«Δεν έχουν ολοκληρώσει όλες οι ομάδες ακόμα το ρόστερ τους και δεν μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το πώς θα παρουσιαστούν. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην έναρξη του οποίου πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια