Φιλική νίκη των γυναικών του Αρη επί του Παναθλητικού


Σε αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» ο Αρης επικράτησε με 57-55 του Παναθλητικού. Το αποτέλεσμα έχει την μικρότερη σημασία, καθώς οι δύο ομάδες είναι ακόμη στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας. Ενδιαφέρον στοιχείο ήταν το γεγονός ότι στον πάγκο του Αρη βρισκόταν η Ελένη Καφαντάρη, καθώς ο Κώστας Κωτούλης είναι σε γαμήλιο ταξίδι, η οποία μέχρι πέρυσι ήταν βοηθός στον Παναθλητικό.





Στην αρχή η ομάδα των Συκεών ήταν μπροστά στο σκορ. Ο Αρης ισοφάρισε σε 17-17, προηγήθηκε με διαφορά δέκα πόντων, όμως οι συχνές αλλαγές παικτριών έφεραν την μείωση του σκορ.  Από τον Αρη δεν αγωνίστηκε η Σταυρίδου και η Σύρρα που μόλις ξεπέρασε την θλάση και καθόταν στον πάγκο με πολιτικά, ενώ το νέο απόκτημα Γαλάτια Αγιομαμίτη (γεννημένη το 1993 από την Κύπρο) έπαιξε τα δύο τελευταία λεπτά. Πολύ καλή εμφάνιση από την Μούλη, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Φλέγκα (επέστρεψε στην ομάδα), Κατωπόδη, Μουστακίδου, Τράντα, Τριανταφυλλίδου, Πολύχρου, Χατζάκου, Σκιαδοπούλου, Κασάπη, Πάτσιου, Τσίτσου.
Δεκάλεπτα: 17-17, 30-35, 47-51, 55-57
*Επόμενα φιλικά παιχνίδια για τις «κίτρινες» με τον Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου στο Καλοχώρι στις 21:00 την Παρασκευή και την Κυριακή την ίδια ώρα στην Πυλαία με την τοπική ΑΕ. Ο Παναθλητικός θα ταξιδέψει στην Λευκάδα όπου θα αντιμετωπίσει το Σαββατοκύριακο την τοπική Νίκη.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια