Εκτός έδρας με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αγωνίζεται στην πρεμιέρα της Α1 γυναικών το Σάββατο ο Αστέρας Εξαρχείων-Κεραμιδάς: «Να κάνουμε τα Εξάρχεια να μας χειροκροτήσουν»-Το φετινό ρόστερ

Πρεμιέρα το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και ο Αστέρας Εξαρχείων θα δοκιμαστεί στην έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα της Αθήνας που επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία, ανανεωμένη, σε μεγάλο βαθμό, δηλώνει έτοιμη για την πρώτη αγωνιστική.


«Έχουμε δημιουργήσει μία καινούρια ομάδα, με δέκα νέες παίκτριες. Αυτό που είναι σημαντικό λοιπόν για εμάς είναι κατ' αρχήν να υπάρχει χημεία ανάμεσα στις αθλήτριες. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε πολύ και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας», δηλώνει ο προπονητής του Αστέρα Εξαρχείων Κώστας Κεραμιδάς.
«Θα θέλαμε ίσως να είχαμε κάνει κάποια φιλικά περισσότερα, δεν το καταφέραμε αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Αρχίζουμε το πρωτάθλημα και παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε έως τη στιγμή που θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για στόχους και θέσεις κατάταξης στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ένα καλό σύνολο το οποίο θα παίζει όμορφο μπάσκετ και μέσα από την κοινή προσπάθεια να κάνουμε τα Εξάρχεια να μας χειροκροτήσουν», κατέληξε ο τεχνικός του Αστέρα.

To ρόστερ της περιόδου 2011 - 2012

Μαρία Χαλιβελάκη        30 1.65  point guard
Κατερίνα Ρίστιτς              28 1.73  guard
Αντριάνα Χαϊκάλη          31 1.81  forward
Βάσω Δασκαλοπούλου 30 1.75  forward
Λίτσα  Βλάχου                   30 1.82  power forward
Βάσια Κανατσέλου         26 1.71  guard
Μιμή Χαρίτου                   29 1.70  shooting guard
Ζέτα Μέλνικ                      19 1.93  center
Σόνια  Δάφκου                 41 1.85  power forward
Σακάρα Τζόουνς              23 1.89  center

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια