Προπονήσεις γνωριμίας στις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Με δύο προπονήσεις γνωριμίας θα ξεκινήσει τη λειτουργία της φέτος η Ακαδημία του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10-11 και 17-18 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30-13:30, για αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννημένοι από το 1996 έως 2005.








Συγκεκριμένα με το ξεκίνημά της και για τις πρώτες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις για μαθητές όλων των σχολείων της Καλαμαριάς, στις οποίες οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Καλούνται όλοι οι μαθητές να έρθουν στις προπονήσεις γνωριμίας μαζί με την παρέα τους, για να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.
Οι Ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχουν αρχίσει να οικοδομούν από την προηγούμενη χρονιά μία τεράστια μπασκετική παράδοση νικών και πρωταθλημάτων. Την περσινή χρονιά η γυναικεία ομάδα ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία, αφού ανακηρύχθηκε αήττητη πρωταθλήτρια στον όμιλο του Βορρά. Τα τμήματα των νεανίδων, κορασίδων και εφηβικού επάξια προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ. Σημαντική η παρουσία των αθλητών του παιδικού αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ το μίνι αγοριών διέπρεψε αήττητο στο τουρνουά της ΕΚΑΣΘ, στον όμιλο του.
Στόχος της ακαδημίας, στην οποία συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών, είναι η ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών-αθλητριών και παράλληλα η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και η καλλιέργεια της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα δύο ανακαινισμένα κλειστά γηπεδάκια κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου. Επικεφαλής του επιτελείου των έμπειρων προπονητών της ακαδημίας είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ (1970-1985) και προπονητής Πολίτης Ιωάννης. Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Μπάσκετ και για πολλά χρόνια διδάσκων καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6945-42 00 15 (Ιωάννης Πολίτης) ή 2310-412230 (Κεραυνόπουλος Νάκης).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια