Ν. Σταυρίδου: «Όλα για τον Αρη»

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αρη, η Ναυσικά Σταυρίδου, διεθνής με την Εθνική Γυναικών, φιλοξενήθηκε στον Αρης FM 92,8 και στην εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις». Μιλώντας αρχικά για την ομάδα του Αρη και τον ερχομό της σε αυτήν, σημείωσε:





«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πλέον ανήκω στον Αρη. Παρά το γεγονός ότι πριν δύο χρόνια ανέβηκε στην Α1, πραγματοποίησε δύο πολύ καλές χρονιές. Στόχος μου είναι να βοηθήσω με κάθε δυνατό τρόπο για να κάνει μια ανάλογη πορεία και φέτος» ενώ για τη θέση στην οποία αγωνίζεται: «Παίζω στις θέσεις 1 και 2 με ιδιαίτερη προτίμηση σε αυτή του γκαρντ. Ελπίζω μέσα από τις προπονήσεις και τις οδηγίες του προπονητή μου να βελτιωθώ σαν παίκτρια».
Όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα: «Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά ακόμα καθώς οι άλλες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι προετοιμαστούμε σωστά και να είμαστε έτοιμες όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».
Για το γεγονός ότι ο Αρης θα βασιστεί φέτος κυρίως σε Ελληνίδες παίκτριες: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και ο προπονητής της ομάδας ο οποίος δίνει ευκαιρίες στις νέες παίκτριες» ενώ για τους στόχους που θέτει η ίδια τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο: «Μακάρι να έχουμε μια καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια