Τα σημαντικότερα στοιχεία των ειδικών προκηρύξεων της ΕΚΑΣΘ ανά κατηγορία- Τρεις σημαντικές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι-Ολες οι προκηρύξεις σε παλαιότερες αναρτήσεις

Δεν αλλάζει κάτι σημαντικό στις μεγάλες κατηγορίες σύμφωνα με τις ειδικές προκηρύξεις τους. Στις 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Α΄ ανδρών και στις 3 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Στα 950 ευρώ το παράβολο συμμετοχής.
Δώδεκα ομάδες και όποια άλλη δηλώσει συμμετοχή θα παίξουν στην Α΄ γυναικών. Στις 5 Οκτώβρη ξεκινά το πρωτάθλημα, ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση. Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και στα 600 ευρώ το παράβολο.

Σε δύο ομίλους των 14 θα διεξαχθεί όπως και πέρυσι η Β΄ ανδρών. Ιδιος με πέρυσι θα είναι και ο τρόπος διεξαγωγής. Στις 30 Σεπτεμβρίου η έναρξη, στις 1 του ίδιου μήνα η κλήρωση και στα 850 ευρώ το παράβολο συμμετοχής.
Στις 21 Οκτώβρη είναι προγραμματισμένη η έναρξη της Γ1 ανδρών. Χωρίς αλλαγές και εδώ το σύστημα διεξαγωγής, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου και στα 600 ευρώ ορίστηκε το παράβολο.
Με 45 ομάδες και όσες ακόμη δηλώσουν συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί η Γ2 ΕΚΑΣΘ ανδρών. Στις 21 Οκτώβρη η έναρξη, στις 13 Σεπτέμβρη η κλήρωση, στις 600 ευρώ και εδώ το παράβολο.
Επανέρχεται ο θεσμός του κυπέλλου ανδρών. Θα συμμετέχουν όλα τα σωματεία Α΄, Β΄ , Γ1 και Γ2 κατηγορίας που επιθυμούν. Στις 10 Σεπτεμβρίου η έναρξη, στις 30 Αυγούστου η κλήρωση. Από 27 ευρώ θα δίνει ανά αγώνα η κάθε ομάδα με τα οποία θα πληρώνονται οι διαιτητές και οι κριτές.
Κύπελλο θα έχουμε και για τις γυναίκες, με προαιρετική τη συμμετοχή. Στις 10 Σεπτεμβρίου και εδώ η έναρξη και στις 30 Αυγούστου η κλήρωση. 20 ευρώ σε κάθε αγώνα το κόστος για τα σωματεία.
Το πρωτάθλημα εφήβων θα αρχίσει στις 1 Οκτώβρη, στις 1 Νοέμβρη ξεκινά το πρωτάθλημα νεανίδων, 2 Οκτώβρη θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική στους παίδες και 1 Οκτώβρη ξεκινούν οι κορασίδες. Εφηβοι και παίδες κληρώνουν 6 Σεπτέμβρη, νεάνιδες και κορασίδες στις 8 του ίδιου μήνα.

Τρεις σημαντικές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι

Η διεξαγωγή κυπέλλου ανδρών και γυναικών είναι η πρώτη αλλαγή σε σχέση με την περσινή περίοδο. Ακόμη στο εφηβικό είναι εθελοντική η συμμετοχή δύο παίδων γεννημένων το 1996, ενώ από την επόμενη περίοδο (2012-13) θα παίζουν στην δωδεκάδα τέσσερις παίκτες κάτω των 20 ετών σε όλες τις κατηγορίες των ανδρών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια