3 Ιουλ 2011

Πολυτιμότερη παίκτρια η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου-Η τελική βαθμολογία

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα της Παναγιώτη Τσαγκρώνη διεξήχθη η τελετή λήξης. Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νικήτης. Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της Μιχάλη Βιντζηλαίου απένειμε τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Σιθωνίας Γιάννη Τζίτζιο την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νίκος Χριστοδούλου. Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ελλη Καλομιτσίνη της Αμιλλας που παρέλαβε το έπαθλο από τον γενικό γραμματέα της ΕΟΚ Παναγιώτη Τσαγκρώνη.


Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Αννα Νίκη Σταμολάμπρου του ΠΑΟΚ την απονομή στην οποία έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Βελισσαράκος. Στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη οι Ελένη Κυρατζή του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, Κλειώ Οικονομάκη των Εσπερίδων, Ελλη Καλομιτσίνη της Αμιλλας και Ραφαέλα Αγγελίδου του ΠΑΟΚ. Την απονομή έκανε ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Μιχάλης Κουτσός.
Στην ομάδα της Αμιλλας που κατέκτησε την έκτη θέση το αναμνηστικό παρέδωσε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΧ Γρηγόρης Στιβαχτάρης. Στον πέμπτο Απόλλωνα Πτολεμαΐδας τα έπαθλο απένειμε ο ταμίας της ΕΚΑΣΧ Δημήτρης Λελεγιάννης, ενώ στο τέταρτο Αρκάδι Ρεθύμνου ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΧ Αθανάσιος Μάντσιος. Τα χάλκινα μετάλλια στην ομάδα των Εσπερίδων παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Σάββας Λόρτος. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα των Ανω Λιοσίων που παρέλαβε τα αργυρά μετάλλια από τον γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλος. Τέλος στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Σιθωνίας Νίκος Χριστοδούλου και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΚ 248-158 9
ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 260-208 8
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ 258-233 8
ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 238-228 8
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛ. 187-277 6
ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 209-274 6

Δεν υπάρχουν σχόλια :