Τέλος εποχής για πέντε από το ΠΚ Νεάπολης

Πέντε αθλητές που μέχρι και φέτος φορούσαν τα χρώματα της ομάδας των ανδρών του ΠΚ Νεάπολης, όπως όλα δείχνουν φεύγουν για αλλά λιμάνια... Η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Κάνοντας πράξη την επιθυμία για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και μετά από την σύμφωνη γνώμη των αθλητών αποδέσμευσε τους Αλεξιάδη, Κόκουρα, Καλλιώρα, Καλφαλίδη και Κενανόπουλο, οι όποιοι κατέληξαν σε άλλες ομάδες.



Η πράξη αυτή της διοίκησης έχει να κάνει και με την στροφή της προς τα τμήματα υποδομής τα όποια θέλει να είναι η παραγωγός δύναμη εμπλουτισμού νέων αθλητών της ομάδας των ανδρών. Βεβαία το υλικό που παραμένει είναι αρκετά δυνατό ώστε να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την επαναφορά της ομάδας στην κατηγορία που της αξίζει, δηλαδή την Α' ΕΚΑΣΘ.
Στο πλαίσιο αυτό οι προσθήκες που έγιναν και οι οποίες θα ανακοινωθούν με τη λήξη και των αποδεσμεύσεων από την επίσημη σελίδα της ομάδας είναι από την περιοχή της Νεάπολης και νεαροί ηλικιακά αθλητές...
Ο πρόεδρος Ελευθέριος Χατζηαντωνιάδης και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί για την πρόσφορα τους αθλητές που αποχωρούν και τους εύχεται καλή συνεχεία και υγεία στις νέες τους υποχρεώσεις τους»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια