Με εννέα παίκτες νίκησαν οι παίδες του ΑΟΚ Βέροιας τον ΑΣ Καστορίας-Τιμωρήθηκαν για τα χθεσινά επεισόδια Τούσας(παίκτης), Χατζηγεωργίου και Παγουράς

Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών Βορρά στους παίδες. Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 92-81 του ΑΣ Καστοριάς, ωστόσο το γεγονός ήταν ότι αγωνίστηκε μόλις με εννέα παίκτες. Αμεση ήταν η αντίδραση της ΕΟΚ στα χθεσινά έκτροπα καθώς με απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων που κοινοποιήθηκε το πρωί στην ομάδα  της Κεντρικής Μακεδονίας και με βάση αυτά που ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές ο αρχηγός Γιάννης Τούσας και με τέσσερις οι Σπύρος Χατζηγεωργίου και Κώστας Παγγουράς. Ακόμη κλήθηκαν σε απολογία ο προπονητής Θωμάς Τούσας και ο συνεργάτης του Πέτρος Χριστοφορίδης.
Δεκάλεπτα: 31-8, 46-27, 58-54, 92-81
Διαιτητές: Τζίμα-Αντωνίου
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ(Τούσας): Πιπερτζής, Γαλλής 5, Ριτζαλέος 12, Οικονόμου 31, Καπνάς 15, Χρυσής 7, Γεωργίου 12, Γιαννόπουλος 10, Καρράς.
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Καραταγλίδης): Βλάχος 8, Μάρτσιος 11, Νταούτης 26, Λέκος, Μάκρας, Καραβατάκης 3, Μπίζογλου 10, Τσιακάρας, Χότζα 1, Μπέγας, Σίσιου 22(5), Λαπικωφ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια