Προπονήθηκε πριν από λίγο στη Νικήτη η αποστολή των κορασίδων του ΠΑΟΚ-Μελετιάδης: «Στόχος μια όσο γίνεται καλύτερη θέση»

Αρχίζει αύριο στη Νικήτη η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων. Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΧ με την συμπαράσταση του Δήμου Σιθωνίας. Από την Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχει η πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΘ και περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτριες του «Δικεφάλου» προπονήθηκαν πριν από λίγο στο κλειστό των αγώνων. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ευριπίδης Μελετιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Σε δηλώσεις του στην σημερινή «Α.Μ-Θ» επεσήμανε: «Πάμε χωρίς άγχος να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Μονο το γεγονός ότι συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όντας πρωταθλητές Ελλάδας πέρυσι είναι μια μεγάλη επιτυχία. Στόχος μας είναι να πετύχουμε ένα όσο γίνεται καλύτερο αποτέλεσμα. Αν κατακτήσουμε ένα μετάλλιο πιστεύω ότι θα είναι αρκετά σημαντικό επίτευγμα».

*Δείτε και διαβάστε αύριο στην "Α.Μ-Θ" φωτογραφίες από την προπόνηση του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Πτολεμαϊδας στη Νικήτη καθώς και δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια