Αρβανίτης: «Να μην απαξιωθεί ο Ερασιτέχνης»


 Ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, τοποθετήθηκε στον Αρης FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» με αφορμή τη κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος από την ομάδα παίδων του Αρη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αυριανή Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ., η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο κάτω από τη Θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης (29/6, 20:00).

 -Πραγματοποιώντας ένα απολογισμό των ακαδημιών μπάσκετ του Αρη, σημείωσε:




«Φέτος ήταν μια καταπληκτική χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου, όπου κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα Ελλάδος στους εφήβους, στους παίδες και το Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ στις Νεανίδες.
Είναι τα αποτελέσματα μιας προσπάθειας που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να έχεις αμέσως αποτελέσματα σε αυτές τις ηλικίες. Πρέπει να μεγαλώσουν τα παιδιά και να δουλέψουν σωστά για να φέρουν τα αποτελέσματα που είδαμε φέτος».

-Κάνοντας ένα κάλεσμα στους γονείς για να γράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Συλλόγου, είπε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι γονείς της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών, ότι μέσα από τις ακαδημίες του Αρη, πέρα από την εκγύμναση και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα, βγαίνουν και αθλητικά αποτελέσματα τα οποία βοηθούν τα παιδιά. Οι γονείς πρέπει να γράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του Αρη, όχι απαραίτητα στο μπάσκετ, για να αποκομίσουν όσα περισσότερα οφέλη γίνεται.
Όλοι οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Ξέρουμε τι δουλειά τους και συζητάμε συχνά μαζί τους με στόχο την παραγωγή αθλητών»

-Σχολιάζοντας την πορεία της ανδρική ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, σημείωσε:

 «Ήταν μια πολύ κακή χρονιά για το επαγγελματικό μπάσκετ του Αρη. Τα αίτια είναι πάρα πολλά. Θα δούμε τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του κ. Πάλμα για τον αν θέλει να ασχοληθεί με την ΚΑΕ Αρη και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε» ενώ συνέχισε λέγοντας:
 «Πιστεύω ότι θα πρέπει να δοθεί ένα νέο όραμα και μια νέα ελπίδα στον κόσμο ώστε να έρθει πιο κοντά στο τμήμα και να το αγκαλιάσει, γιατί έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εγώ έχω έτοιμες προτάσεις και θα τις καταθέσω στον πρόεδρο στην επόμενη μας συνάντηση».

-Αναφερόμενος στην Τακτική Γενική Συνέλευση (29/6, 20:00)του Α.Σ, που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο κάτω από τη Θύρα 3 του Κλεάνθης Βικελίδης, υπογράμμισε:

«Ο Ερασιτέχνης είναι το κορυφαίο όργανο όλου του Συλλόγου, ότι πιο μεγάλο υπάρχει στον Αρη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απαξιωθεί. Για αυτό το λόγο καλώ τα μέλη να παρακολουθήσουν τη Συνέλευση. Θα μπορέσουν να κάνουν τις ερωτήσεις τους και θα ενημερωθούν για όλα τα τεκταινόμενα σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Ο Α.Σ είναι η “μάνα” του Συλλόγου, η οποία γέννησε αυτό τον τεράστιο Σύλλογο που λέγεται Αρης και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Χωρίς αυτόν δεν μπορεί να υπάρξει Αρης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια