26 Ιουν 2011

Τα πήρε όλα ο Βεζένκοφ


Με την παρέλαση-παράταξη των έξι ομάδων στο κέντρο του γηπέδου ξεκίνησε η τελετή λήξης. Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της Μιχάλη Βιντζηλαίου, απένειμε τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά. Ακόμη η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ και προέδρου της ΕΣΚΑ Δημήτρη Μπασούρη, απένειμε τιμητική διάκριση στην Αντιδήμαρχο Κύμης Αλιβερίου Αρετή Μπάτσα-Θωμά. Ο Δήμαρχος προσέφερε αναμνηστικό της πόλης στον Δήμαρχο Καβάλας κ. Σιμιτζή, το οποίο παρέλαβε ο Σωτήρης Βεζερτζής. Ακόμη απέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή Κωνσταντίνο Σιμιντζή που κατάγεται από τον Δήμο.
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Αλεξάντερ Βεζένκοβ του Αρη. Την απονομή έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γιαννόπουλος. Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών ο Αλεξάντερ Βεζένκοβ του Αρη, ο οποίος παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ Παναγιώτη Θωμά.


Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων μαζί με τους Χρήστο Σκάνδαλο του Εργοτέλη, Κώστα Κεφάλα του Δούκα, Κυριάκο-Δημήτρη Κανταράκια του Αλίμου και Σωκράτη Γκέλιο της ΕΚ Καβάλας. Την απονομή έκανε το μέλος της ΕΠ της ΕΟΚ Κώστας Παπαχαραλάμπους. Το αναμνηστικό στην έκτη ομάδα τον Σπόρτιγκ Πατρών παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Ηρακλής Γεωργίου, στην πέμπτη ΕΚ Καβάλας η Δημοτικός Σύμβουλος Αικατερίνη Κουϊμτζή και στον τέταρτο Αλιμο η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Καδίτη, Τα χάλκινα μετάλλια στον τρίτο Εργοτέλη, παρέδωσε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Καραγιάννη, ενώ τα αργυρά στον δεύτερο Δούκα το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ Δημήτρης Μπασούρης. Τέλος στον πρωταθλητή Αρη τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Μιχάλης Βιντζηλαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :