Στον Αρη ο Αντώνιος-Αριστοτέλης Καλαϊτζής


Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα. Ο Αντώνιος-Αριστοτέλης Καλαϊτζής είναι το νέο απόκτημα του Αρη. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε στις 31-3-1995 και έχει ύψος 2.04. Μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Κοζάνης και θεωρείται  απο τους ειδικούς του μπάσκετ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.
Οι άνθρωποι του Αρη εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο, τα σωματικά προσόντα και τις ικανότητες του 16χρονου και αποφάσισαν να τον φέρουν στο Αλεξάνδρειο.

Χθες το απόγευμα τον νεαρό αθλητή, που συνοδευόταν από τους γονείς του και τον νομικό εκπρόσωπό του Γιώργο Σφαιρόπουλο, υποδέχθηκαν στα γραφεία του ΑΣ Αρης και στην οικογένεια του συλλόγου ο πρόεδρος του Νίκος Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ την ομάδα της Α.Ε Κοζάνης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Φίλιππος Φίλκας.
Για την απόκτηση του Κοζανίτη αθλητή είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, όμως η διοίκηση του Αρη με μεθοδικές και συντονισμένες κινήσεις προχώρησε στην απόκτηση του, βλέποντάς τον ως μία σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια