Στη Θεσσαλονίκη, το Παγκόσμιο Βετεράνων του 2013-Τι έγινε στα τελευταία παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων



Η ανάληψη του επόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη το 2013 ανακοινώθηκε σε gala του Παγκοσμίου του 2011 που βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Νατάλ (Βραζιλία), από τους υπεύθυνους της παγκόσμια ομοσπονδίας (FIMBA). Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε την επίσημη ανακοίνωση: http://livestre.am/QuKc
Η Ελληνική ομάδα στην κατηγορία 60+, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου, επικράτησε με 74-60 της Βραζιλίας Β, στον τελευταίο αγώνα του δευτέρου ομίλου και κατετάγη τρίτη.
Στην πρώτη θέση έφτασε η Ρωσία, στη δεύτερη η Κόστα Ρίκα και τελευταία η Βραζιλία Β.
Παίρνοντας μέρος στα play off της κατηγορίας 60+, η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει, αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου (09.00 τοπική ώρα, 15.00 ώρα Ελλάδας), την Γερμανία. 

Να σημειωθεί ότι ο Μενέλαος Μπακίρογλου, μέλος της Ελληνικής ομάδας στην κατηγορία 60+ είναι ο πρώτος σκόρερ της πρώτης φάσης, των ομίλων, σημειώνοντας σε τρεις αγώνες 84 πόντους! Ο Μπακίρογλου καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και στην κατηγορία για τα περισσότερα τρίποντα με 12 συνολικά.
Η Ελληνική ομάδα στην κατηγορία 40+, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου, έχασε από την αντίστοιχη της Ιταλίας με 117-57, στον τελευταίο αγώνα του δεύτερου προκριματικού ομίλου, κατετάγη τρίτη και συμμετέχει σε διαδικασία κατάταξης.
Στον ίδιο όμιλο, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ιταλία και στη δεύτερη η Αργεντινή Α. Στην  τέταρτη και τελευταία τερμάτισε η Βενεζουέλα Β.
Σε αγώνα κατάταξης, η Ελληνική ομάδα στην κατηγορία 40+, αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου (16.30 τοπική ώρα- 22.30 ώρα Ελλάδας), θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ουρουγουάης.
Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μεταδίδονται από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://maxibasketballnatal2011.com.br/index3_i.htm) καθώς και την ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας (fimba.net).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια