«Επιστροφές» στην Εθνική γυναικών της Γαλλίας

Η Γαλλία είναι μία από τις αντιπάλους μας στο Ευρωμπάσκετ γυναικών και πρωταθλήτρια Ευρώπης που θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο της. Όπως διαβάζουμε στο www.basketblog.gr ο προπονητής της ομάδας, Πιέρ Βίνσεντ, ανακοίνωσε τις αθλήτριες που θα ακολουθήσουν την αποστολή, στην οποία υπάρχουν… επιστροφές. 
Η Έντουιτζ Λόουσον Γουέιντ, η Ισαμπέλα Γιακούμπου και η Έμιλι Γκομίς είναι τρεις αθλήτριες που επιστρέφουν στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Η πρώτη δεν έχει αγωνιστεί ξανά από το Ευρωμπάσκετ του 2007 λόγω αλλεπάλληλων τραυματισμών, ενώ οι άλλες δύο θέλησαν να ξεκουραστούν το περασμένο καλοκαίρι. 
 Η εθνική Γαλλίας, που νίκησε χθες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε φιλικό παιχνίδι, την επόμενη εβδομάδα θα δώσει φιλικά με την Τσεχία.
 Οι παίκτριες της Γαλλίας: Σαντρίν Γκρούντα, Έντουιτζ Λόουσον Γουέιντ, Ισαμπέλα Γιακούμπου, Έμιλι Γκομίς, Σελίν Ντούμερκ, Εμελιν Εν' Ντονγκ, Εντέν Μιγιέμ, Τζένιφερ Ντιγκμπέ, Κλέμενς Μπάικς, Αουρέλια Μπόναν, Μαριόν Λαμπόρτ, Φλοράνς Λεπρόν. 
 Οι Πολίν Σαλαγκνάκ, Αναέλ Λάρντι και Πολίν Κράβτζικ θα ακολουθήσουν την ομάδα ως το Ευρωμπάσκετ, αλλά για να καλύψουν το κενό αν τραυματιστεί κάποια από την 12άδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια