Σε Ελευθερούπολη-Κομοτηνή Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Οι δύο άνδρες θα παραβρεθούν το Σάββατο στις 18:00 στην Ελευθερούπολη για να παρακολουθήσουν τον τελικό του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μεταξύ του Ορφέα Νέου Σκοπού και της Χρυσούπολης.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούν την Κομοτηνή όπου την Κυριακή στις 11.30 το πρωί θα γίνει ενημερωτική συγκέντρωση – σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωματείων της Ενωσης στην οποία ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν το μπάσκετ.
Η συγκέντρωση – σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κομοτηνής η οποία βρίσκεται στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου – παραπλεύρως του Ξενοδοχείου Ανατόλια.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης τους εκδόθηκε από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανακοίνωση- πρόσκληση προς τα σωματεία της Ενωσης στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: «Το ενδιαφέρον σας για το μπάσκετ μας δίνει την βεβαιότητα ότι θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του σωματείου σας στην συγκεκριμένη συγκέντρωση – σύσκεψη και γι αυτό σας ευχαριστούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια