Το σάιτ των Ανω Λιοσίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων

Με τίτλο «Ήμαστε πρωταθλητές Ελλάδας» η επίσημη ιστοσελίδα του ΔΑΣΑΛ γράφει για το σημερινό παιχνίδι και τον τίτλο: «Στο θρόνο τους επέστρεψαν οι νεάνιδές μας που δύο χρόνια μετά την πρώτη θέση στο Βόλο θα καμαρώνουν ξανά σε δύο ώρες με τα χρυσά μετάλλια και την κούπα του πρωταθλητή. Μία επιτυχία που όσοι βρέθηκαν αυτές τις μέρες στα Διαβατά παραδέχτηκαν ότι αξίζαμε, αφού κάναμε σε γενικές γραμμές πολύ καλές εμφανίσεις με τσαμπουκά διάθεση και πολύ ενέργεια, ήμασταν πιο πλήρεις απ όλους και γι αυτό ξεπεράσαμε και τους πολλούς τραυματισμούς και τελικά δίκαια καταλήξαμε στην σημερινή επικράτηση.


Στο σημερινό παιχνίδι μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά και με πρες και πιεστική προσωπική άμυνα εξασφαλίσαμε γρήγορα διαφορά αφού η ενέργεια που και πάλι βγάλαμε στο παιχνίδι ήταν μεγάλη, η συγκέντρωσή μας ιδανική και παρά τη σημασία του παιχνιδιού, το σχετικό άγχος και το πρωινό της ώρας το ημίχρονο μας βρήκε 14π μπροστά (18-32). Σε αντίθεση με χτες είχαμε υπομονή, είχαμε καλές συνεργασίες, κυκλοφορήσαμε γρήγορα τη μπάλα από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη και γενικά κάναμε ότι ακριβώς έπρεπε.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η Χαλκίδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με σύνθετη άμυνα και μετά ζώνη εκμεταλλεύτηκε την έξοδο της Δήμητρας με 4 φάουλ και μείωσε τη διαφορά στους 6π. Στο σημείο εκείνο όμως το πρες μας έδωσε 3 κλεψίματα και αντίστοιχα lay up η διαφορά ανέβηκε ξανά στους 12π και η συνέχεια έγινε αρκετά ευκολότερη αφού τα κορίτσια της Χαλκίδας που είχαν δώσει στα προηγούμενα ματς κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Έτσι τη νίκη χάρηκαν συμμετέχοντας στο παιχνίδι όλα τα κορίτσια και έγινε και η καθιερωμένη αποθέωση των γεννημένων το 92 Χριστίνας και Τζίνας των οποίων αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τμήμα υποδομής. Η κόρνα του τέλους βρήκε τα παιδιά να πανηγυρίζουν χορεύοντας και τραγουδώντας και το χειροκρότημα της εξέδρας έκλεισε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Πολυτιμότερη δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε σήμερα γιατί όλες έπαιξαν πολύ καλά. Μετά από ψηφοφορία των μελών της αποστολής ο τίτλος κατέληξε στη Στεφανία. Τα συγχαρητήρια όμως πηγαίνουν σε όλες γιατί σήμερα παίξαμε πολύ καλά και σαν άτομα και σαν ομάδα. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Φυλής Κώστας Σκαματζούρας, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κατρίνης και το μέλος του ΔΣ Σωτήρης Μαρίνης που ξεκίνησαν από την Αθήνα στις 3 το πρωί για να συμπαρασταθούν στα παιδιά. Το ταξίδι έκαναν και αρκετοί γονείς που ήταν στο γήπεδο όλες τις μέρες και βοήθησαν με το δικό τους τρόπο».
  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια