Παίρνει το Ελληνικό διαβατήριο η Μέρφι

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη πολυπόθητη απόφαση δικαστηρίου για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στην Στέφανι Μέρφι . Όπως αναφέρει το www.grbasket.gr, υψηλά ιστάμενο διευθυντικό στέλεχος της Ομοσπονδίας που κυνηγά εδώ και καιρό την υπόθεση στοιχημάτιζε όσο όσο ότι η Μέρφι θα αγωνιστεί σαν ελληνίδα φέτος στο Πανευρωπαϊκό. Στον αντίποδα η Γαλλίδα σέντερ Σαντρίν  Γκρουντά πιθανότατα δεν θα πάει στο Κοννέκτικατ για να παίξει στους Σανς και αφού αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό σκοπεύει να επιστρέψει στην Γαλλία για να ξεκουραστεί. Αν οριστικοποιηθεί η αποχή της Γκρουντά, κάτι που δείχνει δεδομένο, τότε ο Τιμπό μόνο αν πάθει παράκρουση ή του κάτσει κανένα άλλο λαχείο θα «κόψει» την Μέρφι από το ρόστερ των Σανς όπου ήδη έχει φτάσει στην υστάτη ώρα και θα είναι η μοναδική σέντερ μετά την Τίνα Τσαρλς.

Τι θα κάνει η Ελληνοαμερικάνα όταν της σταλεί το μήνυμα ότι βγήκε το διαβατήριο; Θα τα βροντήξει όλα και θα έρθει στην Ευρώπη;  Έτσι τουλάχιστον έλεγε πριν την έκδοση του διαβατηρίου που γι΄αυτήν έχει τεράστια σημασία αφού της ανοίγονται μεγάλες πόρτες για την Ευρωλίγκα σαν κοινοτική ενώ και τα χρήματα στο παρθενικό σαν αθλήτρια υπερατλαντικό της ταξίδι θα είναι πολύ καλύτερα. Να απαρνηθεί λοιπόν το πολυπόθητο διαβατήριο μοιάζει να ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας όπως διαμήνυσε η ΕΟΚ.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους η Μέρφι είναι πολύ απαραίτητη στην Εθνική και δείχνει πως ακόμη και χωρίς να έχει προϋπηρεσία σαν διεθνής, μόλις έκλεισε τα 22, είναι καθαρή από τραυματισμούς φιλόδοξη και κυρίως ψηλή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια