Ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε την πρόθεση του να δημιουργήσει ειδικά τμήματα παίδων και παμπαίδων, με στόχο να αποτελέσουν μέλη της ανδρικής ομάδας στο μέλλον.
Όπως αναφέρει η ΚΑΕ, τα τμήματα αυτά, θα στελεχωθούν με πρώτους προπονητές, βοηθούς, γυμναστές, ειδικά camp, διατροφολόγο, εργοφυσιολόγο, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με Γιουγκοσλάβους ειδικούς. Στόχος του Ικάρου είναι να δουλέψει με βάση το πρότυπο αξιοποίησης των ταλέντων που υπάρχει στη γειτονική χώρα.
Αθλητές του παιδικού, των παμπαίδων και κατ’ επέκταση κάποιοι από το εφηβικό, θα δουλευτούν συστηματικά και με στόχο κάποια μέρα να αποτελέσουν, μέλη της ανδρικής ομάδας. Παράλληλα ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε την διεξαγωγή αγωνιστικών διημερίδων τον επόμενο μήνα (Ιούνιο) με σκοπό να προσελκύσει κάθε ενδιαφερόμενο έφηβο που επιθυμεί να αγωνιστεί στον σύλλογο.

















0 Σχόλια