Ελάχιστος ο κόσμος στην Περαία για το δεύτερο παιχνίδι του Ερμή Καλαμαριάς με τους Μαχητές Πεύκων-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η καθυστέρηση στην προσκόμιση των δελτίων από την πλευρά των Μαχητών Πεύκων ήταν η αιτία στην αλλαγή της ώρας έναρξης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου δέκα λεπτών, στην διάρκεια των οποίων υπήρχε συνεχής άφιξη παικτών της ομάδας από το Ρετζίκι.
*Παρά την κρισιμότητα του αγώνα ελάχιστος ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το ματς. Μεταξύ αυτών η παίκτρια Ανθούλα Ταρπάγκου, που ο αδελφός της αγωνίζεται στους Μαχητές.


*Ο προπονητής της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Χρήστος Γραφιαδέλλης, ο έφορος Ζήσης Προκοπίου και οι καλαθοσφαιριστές Λάκος και Καραμάνης κατασκόπευσαν τον αγώνα καθώς ο χαμένος της σειράς θα αγωνιστεί με την ομάδα τους στην επόμενη φάση.
*Ο πατέρας που προπονητή του Ερμή Καλαμαριάς Παναγιώτης Γεωργάκας δεν μπορούσε να λείψει από το σημαντικό για την ομάδα του γιού του χθεσινό παιχνίδι.


*Ο Τάσος Σουρμελίδης παρέα με τον γιό του Γιώργο που αγωνίζεται στην Δόξα Ρετζικίου και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Τόλη Συμεωνίδη έδωσαν το παρών στον πολύ ενδιαφέροντα χθεσινό αγώνα για την δεύτερη ομάδα του δήμου τους.


*Ο γνωστός τεχνικός Παναγιώτης Κοντογιάννης παρακολούθησε μόνος του από μια γωνιά του γηπέδου το παιχνίδι, καθώς ενδιαφέρεται για όλες τις κατηγορίες του αθλήματος.
*Παρεξήγηση δημιουργήθηκε δύο λεπτά πριν το τέλος μετά από τάιμ-άουτ που πήρε ο κόουτς του Ερμή και το σκορ ήταν 75-58 για την ομάδα της Καλαμαριάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια