Στην Κω την επόμενη εβδομάδα η Εθνική γυναικών

Στο πλαίσιο του τελευταίου τουρνουά προετοιμασίας της λίγο πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας η Εθνική μας ομάδα των γυναικών, η Εθνική Ισραήλ και Ιαπωνίας, θα δώσουν το παρόν στο νησί του Ιπποκράτη στην Κω, φιλοξενούμενοι του Δήμου Κω και του Αθλητικού Συλλόγου Κώων «Ιπποκράτης» από τις 3 - 5 Ιουνίου. Να σημειωθεί δε ότι στην Ελληνική Εθνική ομάδα αγωνίζονται και δύο αθλήτριες που έχουν καταγωγή από τη Δωδεκάνησο. Η Άρτεμις Σπανού με καταβολές στη Λέρο, αλλά και η Κώα αθλήτρια Ανθή Χατζηγιακουμή η οποία έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στην τοπική ομάδα της ΑΕ Δικαίου και η οποία θα τιμηθεί από το Δήμο Κω και τον Ιπποκράτη για την προσπάθεια και τις διακρίσεις της μέσα από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Στο τουρνουά αναμένεται να δώσουν το παρόν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόεδρος της ΕΟΚ και επίτιμος πρόεδρος FIBA και ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Τσαγκρώνης, αλλά και πλήθος φίλων του μπάσκετ τόσο από τη Δωδεκάνησο όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Την πρώτη ημέρα του τουρνουά, στις 21:30, η Εθνική μας ομάδα θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα γυναικών του Ιπποκράτη, η οποία είναι η αιώνια πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, και σε λίγες ημέρες θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για την Α2, να γίνουν κομμάτι της ιστορίας, δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.
Μάλιστα από αύριο ενόψει των ως άνω εκδηλώσεων στο πανέμορφο νησί της Κω θα μοιραστούν 5.000 φυλλάδια - προσκλήσεις σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια