Πολυτιμότερος παίκτης ο Λίνος Χρυσικόπουλος-Η απονομή στον πρωταθλητή εφήβων Αρη-Φωτορεπορτάζ από την απονομή και τα πανηγύρια-Τι έγινε στην τελετή λήξης-Η τελική βαθμολογία

Με την παράταξη των έξι ομάδων στο παρκέ ξεκίνησε η τελετή λήξης. Η ΕΟΚ δια του γενικού γραμματέα της Παναγιώτη Τσαγκρώνη, απένειμε τιμητική διάκριση στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Ακόμη δια του μέλους της επιτροπής πρωταθλημάτων της Κώστα Παπαχαραλάμπους τίμησε τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα, ενώ ο αντιπρόεδρος ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης, παρέδωσε το αναμνηστικό στο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης που ήταν ο Πάρις Μαραγκός του Παναθηναϊκού με 76 πόντους.

Πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος του Αρη που παρέλαβε το έπαθλο από τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Ευθύμη Ρετζιά. Μαζί με τον άσο του Αρη στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν ακόμη και οι Φώτης Ζούμπος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Καραμπέκης (Πανσερραϊκός), Ευστάθιος Παπαδιονυσίου (Ικαρος Καλλιθέας), και Πάρις Μαραγκός (Παναθηναϊκός) με την απονομή να πραγματοποιεί ο Κώστας Παπαχαραλάμπους.
Στην έκτη Ελασσόνα τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης Κώστας Σκρέτας. Στον πέμπτο ΑΓΣ Ιωαννίνων η περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας Ελένη Αργυροπούλου. Στον τέταρτο Πανσερραϊκό ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Στουρνάρας. Στον τρίτο Παναθηναϊκό ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και στον δεύτερο Ικαρο Καλλιθέας ο Δήμαρχος Τρίκκαιων Χρήστος Λάππας. Στον Αρη την απονομή των μεταλλίων έκαναν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, ενώ ο κ. Τσαγκρώνης  παρέδωσε στον αρχηγό του Αρη το κύπελλο του πρωταθλητή Ελλάδας.   





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια