Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ σε Κερατσίνι και Σταυρούπολη

Στο Κερατσίνι και τη Σταυρούπολη συνεχίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου το Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ. Συνολικά συμμετείχαν 956 παιδιά, γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.
Στη Σταυρούπολη συμμετείχαν 608 παιδιά (512 αγόρια και 96 κορίτσια). Νικητής στο διαγωνισμό «Ελευθέρων Βολών Champion» ήταν ο Αχιλλέας Τσιρώνας, ενώ στο διαγωνισμό «Τριών πόντων» νικητής ήταν ο Ανέστης Χατζημποζίνης. Παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Δημήτρης Δεληγιάννης ο οποίος έκανε τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.

 Στο Κερατσίνι συμμετείχαν 348 παιδιά (292 αγόρια και 56 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό «Ελευθέρων Βολών Champion» ήταν οι: Γεωργία Κάσσιου (Δημοτικό) και Δημήτρης Αραβάνης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στο διαγωνισμό «Τριών πόντων» ήταν οι: Γιάννης Πικέας (Δημοτικό) και Σεργκέι Ράντιρτσουκ (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στους αγώνες παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΠΑΚ Πρόδρομος Γιαννακίδης, η προϊσταμένη του αθλητικού τμήματος του ΔΗΚΕΠΑΚ Λέλα Αθανασοπούλου και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Πανελληνίου, Μανώλης Παπαμακάριος.
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια