Παρέμεινε στην Α1 των γυναικών ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας

Στην Α1 γυναικών θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πυλαία με 57-53 του Πρωτέα Βούλας, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Α2. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ήταν να αγωνιστούν οι παίκτριες, που έκαναν αποχή από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια λόγω των οικονομικών οφειλών. Η απουσία τους είχε επιτρέψει στην ομάδα της Βούλας να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι άουτ σε 2-2 και έτσι στο χθεσινό παιχνίδι παιζόταν η παραμονή στην κατηγορία. Πριν τον αγώνα πείστηκαν από τη διοίκηση να αγωνιστούν, αλλά ακόμη κι έτσι η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη.


Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες ένα λεπτό πριν το φινάλε, όμως οι παίκτριες του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα οι Καζαντζίδου (καλύτερη παίκτρια του αγώνα με διαφορά) και Γιαννοπούλου που πέτυχαν τα καθοριστικά καλάθια, αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες και έφτασαν στο τελικό 57-53 που τους χαρίζει την παραμονή.
Δεκάλεπτα: 11-11, 31-31, 45-44, 57-53
Διαιτητές: Eυφραιμίδης, Φακίτσας
ΠΑΟΚ (Δεμερτζής): Γκριν 12 (2), Αυτζή, Καζαντζίδου 19 (2), Γιαννοπούλου 7 (1), Σταυρίδου 8, Σπανίδου 3 , Σκιαδοπούλου, Τζέκνιτς 8(2).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Δάγλας): Βαλέτα 14, Φοξ 10 (1), Μπαρμπερίδου, Κασαπόγλου 9 (1), Τσέρου 4, Άσλεϊ 10 , Φρόλιχ 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια