Εκτός τελικού κυπέλλου η Μπουρζ της Καλτσίδου - Εσπασε την έδρα η USK Πράγας της Μάλτση

Η Μπουρζ της Στέλλας Καλτσίδου έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο του κυπέλλου Γαλλίας, αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Μοντεβίγ με 79-85. Στον άλλο ημιτελικό η Μονπελιέ επικράτησε της Αράς με 64-51 κι έτσι οι δύο νικήτριες θα βρεθούν στον τελικό της 15ης Μαΐου στην πόλη Μπερσί. Όπως διαβάζουμε στο www.weplayball.gr η διεθνής μας αγωνίστηκε 23 λεπτά στον αγώνα και πέτυχε 5 πόντους με 4/4 βολές, 1/5 δίποντα και 0/3 τρίποντα, έχοντας ακόμα 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασσίστ και 4 λάθη.





Η Μπουρζ πλέον στρέφει την προσοχή της στα play-off που αρχίζουν αύριο 21/4 στις 20:00, όπου αντιμετωπίζει το Μονπελιέ, τη μοναδική ομάδα από την οποία έχει γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα δύο φορές. Το Μονπελιέ τερμάτισε παρόλα αυτά τέταρτο με 8 ήττες στην κανονική περίοδο, ενώ η Μπουρζ πρώτη. Η δεύτερη ομάδα Σαλ-λες-Ο και η τρίτη Ταρμπ θα αναμετρηθούν στον άλλο ημιτελικό επίσης αύριο. Οι επόμενοι αγώνες για τις τέσσερις ομάδες θα γίνουν την Κυριακή του Πάσχα, με την Ελληνίδα σταρ να περνάει αυτές τις μέρες στο γήπεδο.

Έσπασε την έδρα του Μπρνο η USK Πράγας

Η USK Πράγας της Εβίνας Μάλτση έσπασε το πλεονέκτημα έδρας της μόνιμης αντιπάλου της Φρίσκο Μπρνο στους τελικούς του πρωταθλήματος της Τσεχίας που ξεκίνησαν χθες και πλέον της απομένουν δύο νίκες για να πανηγυρίσει ξανά τον τίτλο, ύστερα από δύο χρόνια.
Η USK πήρε από την αρχή προβάδισμα και κατάφερε να έχει τον έλεγχο του αγώνα με την Βιτέτσκοβα να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι σημειώνοντας 27 πόντους. Η Εβίνα Μάλτση αγωνίστηκε 28 λεπτά και πέτυχε 8 πόντους με 2/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 1/1 βολές, παίρνοντας και 2 ριμπάουντ. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στην Πράγα αύριο Πέμπτη 21/4 στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια