Στιγμιότυπα από την χθεσινή μέρα στο Πανελλήνιο νεανίδων

*Το ντέρμπυ των δύο ομάδων του Βορρά με το οποίο ξεκίνησε η χθεσινή μέρα όπως ήταν φυσικό μάζεψε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Μεταξύ αυτών είδαμε τον προπονητή των γυναικών του Αρη Κώστα Κωτούλη παρέα με τον πατέρα της Μαρίας Τράντα.



*Ο προπονητής των παίδων του ΠΑΟΚ Γιάννης Γράψας έφθασε στον αγώνα παρέα με την κόρη του και την Ανθούλα Ταρπάγκου που αγωνίζονται στην ΜΕΝΤ, ενώ σε άλλη θέση είδαμε τον έφορο γυναικών του «δικεφάλου» Βασίλη Αγγελίδη.
*Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας Στέφανος Κωνσταντινίδης έδωσε το παρών και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του από το εντυπωσιακό ξεκίνημα. 
*Ο πατέρας της Σοφία Καμπίτση είδε το παιχνίδι παρέα με την παίκτρια του γυναικείου Μαρία Μπουσνάκη.
*Γνωστός φίλαθλος του Αρη ο Γιώργος με ιδιαίτερη παρουσία στα τμήματα των γυναικών έδωσε και χθες το παρών φορώντας φανέλα της ομάδας, ενώ ανάρτησε και την αγαπημένη του σημαία στα κάγκελα του κλειστού των Διαβατών.
*Ο πατέρας της Αναστασίας Σλούκα εθεάθη αρκετές φορές όρθιος να διαμαρτύρεται για αποφάσεις των διαιτητών.
*Ο προπονητής των κορασίδων του Παναθλητικού ήρθε στα Διαβατά στις αρχές της δεύτερης περιόδου και είδε τον αγώνα παρέα με τον Λευτέρη Κουργιαννίδη.
*Ιδιαίτερα οργανωμένοι εμφανίστηκαν χθες οι φίλοι του Πανιωνίου με σημαίες, κόρνες, μπαλόνια στα χρώματα της ομάδας και δεν σταμάτησαν λεπτό να ενισχύουν τις παίκτριες της ομάδας. Όπως μάθαμε μάλιστα έχουν δημιουργήσει και δικό τους μπλογκ με διεύθυνση elarepanionares.blogspot.com.
*Αρκετοί πρώην και νυν παίκτες του Μαντουλίδη παρακολούθησαν το τελευταίο παιχνίδι, καθώς έχουν φιλίες με τις παίκτριες των Ανω Λιοσίων, από τα σχολικά πρωταθλήματα που πήγαιναν παρέα τα τελευταία χρόνια.   
*Παρέα με την ανιψιά του και την προπονήτρια της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Βιβή Διαβολεμένου, παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕ Πυλαίας Θόδωρος Πολυμένης.
*Καθοριστική η συνεισφορά στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του εφόρου του Ιωνικού Γιώργου Σαλαπασίδη που έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από το γήπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια