Ελληνας καθηγητής σε επιτροπή για το Παγκόσμιο Σχολικό χωρίς Ελληνική συμμετοχή;

Αισιόδοξο μήνυμα ή σκάνδαλο ολκής; Όπως αναφέρεται σε άρθρο του Γιώργου Κογκαλίδη στο www.basketblog.gr, «Διαβάσαμε στο «Διαύγεια» ότι εγκρίθηκε η μετακίνηση Επίκουρου Καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Αθηνών (μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού), προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση της Επιτροπής και στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, (20 Απριλίου - 1 Μαΐου) στην πόλη Zhangjiagang της Κίνας.


Μια... μικρή λεπτομέρεια είναι πως αντίστοιχα δεν θα πάρει μέρος ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, απλά και μόνο γιατί δεν έχει γίνει στην Ελλάδα σχολικό πρωτάθλημα, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταθλητής, που θα μας εκπροσωπήσει στην παγκόσμια διοργάνωση. Αν πήγαινε ομάδα μας στην Κίνα, φυσικά και θα είχε αξία η συμμετοχή του καθηγητή, ο οποίος θα έπαιζε και ρόλο συνοδού».
Το tsiotras.blogspot.com  έχει την εξής απορία.  Μήπως προλαβαίνουμε ακόμη και θα έχουμε κάτι αισιόδοξο τις επόμενες μέρες ή πρόκειται για σκάνδαλο ολκής και ταξίδι αναψυχής;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια