Κυριαζής: «Επιθυμία, αφοσίωση, πάθος»

Στον Αρης FM 92,8 και την εκπομπή «Μ’ Όποιον Δάσκαλο Καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο ένας εκ των δύο προπονητών της ομάδας μπάσκετ παίδων του ΑΡΗ, Γιώργος Κυριαζής, μιλώντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ. Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιώργος Κυριαζής είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω πρώτα από όλα τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά. Είχαμε βάλει από την αρχή τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από έντεκα χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε» ενώ συνέχισε λέγοντας: «Ξεκινήσαμε πριν οκτώ μήνες την προετοιμασία η οποία ήταν πολύ καλή. Αλλά ακόμα και όλη τη χρονιά δουλεύαμε σκληρά επί καθημερινής βάσης. Τρία πράγματα μας χαρακτήριζαν φέτος. Αυτά ήταν η επιθυμία, η αφοσίωση και το πάθος τα οποία ήταν και τα κλειδιά της επιτυχίας. Είχαμε βάλει από την αρχή τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από έντεκα χρόνια».



-Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Μαντουλίδη στον τελικό της ΕΚΑΣΘ, υπογράμμισε:

«Ήταν ένας από τους καλύτερους τελικούς των τελευταίων χρόνων. Δεν μπορούσες ούτε λεπτό να είναι ήσυχος. Στο τέλος η ομάδα που το ήθελε περισσότερο το πήρε. Και ευτυχώς ήμασταν εμείς. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα και φτάσαμε να προηγούμαστε με δέκα πόντους (13-3). Ο Μαντουλίδης όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα και ήταν λογικό να αντιδράσει. Αυτό όμως εμάς δεν μας φόβισε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε η μόνη αήττητη ομάδα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό τα λέει όλα».

-Όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας ανέφερε:

«Θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου και να το κατακτήσουμε μετά από 15 χρόνια. Η διοργάνωση αυτή δεν είναι σαν τα final four. Είναι ένα μικρό πρωτάθλημα. Όλοι παίζουν με όλους και στο τέλος βγαίνει ο πρωταθλητής»

-Τέλος ο Γιώργος Κυριαζής έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

«Μαζί με τον έτερο προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Κεσαπίδη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη, Λευτέρη Αρβανίτη, αλλά και όλους ανθρώπους της διοίκησης που είναι κοντά στην ομάδα. Επίσης θέλουμε να υποσχεθούμε πως θα είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο και θα δίνουμε την καρδιά και την ψυχή μας για βγαίνουν παίκτες που θα φέρνουν τρόπαια στον Αρη. Γιατί ο σύλλογος μας αξίζει να είναι μόνο στην κορυφή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια