Γεμάτο το κλειστό της Καλαμαριάς για την τελική φάση των κορασίδων-Ποιοι έδωσαν το παρών

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε και τον μικρό τελικό μεταξύ του Αρη και του Αίαντα Ευόσμου. Μεταξύ αυτών οι γονείς των παικτριών των δύο ομάδων που έδωσαν το δικό τους παρών.
*Από την μεριά των φίλων του Αίαντα Ευόσμου υπήρχε αναρτημένο και πανό που έγραφε «τρελαίνομαι για σένα Αιαντάρα ανασταίνομαι», ενώ κρατούσαν και κόρνες.


*Μπαλόνια σε γαλάζιο και άσπρο φόντο υπήρχαν στο γήπεδο αλλά μάθαμε ότι δεν αναρτήθηκαν από τους οπαδούς του Ηρακλή, αλλά από αυτούς του Αργοναύτη που πανηγύρισαν προχθές την άνοδο της ομάδας τους στην Γ΄ Εθνική. Φυσικά ο πρόεδρος Λάκης Βελησαρίδης έδωσε το παρών στο γήπεδο.
*Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Βαφειάδης, οι πρωταθλητές Θεσσαλονίκης προπονητές του Αρη στους παίδες Ανδρέας Κεσαπίδης και Γιώργος Κυρατζής, ο επίσης πρωταθλητής νεανίδων Μάκης Καμπούρογλου, ο υπεύθυνος υποδομής των «κιτρίνων» Γιώργος Ξανθόπουλος, έβλεπαν το παιχνίδι παρέα με τον προπονητή των κορασίδων του Παναθλητικού Γρηγόρη Κοκκινίδη και τον… στρατευμένο Βασίλη Μασλαρινό.
*Παρέα με τον προπονητή των υποδομών της ΑΚΕΤΣ Δημήτρη Ιωαννίδη έβλεπε το παιχνίδι ο έφορος γυναικών της ΜΕΝΤ Μιχάλης Μηλιαράς.
*Ανέστης και Γιώργος Μελετιάδης δεν μπορούσαν να λείψουν από τον τελικό καθώς στον ΠΑΟΚ προπονητής είναι ο γιός του πρώτου, Ευριππίδης.
*Η γενική γραμματέας του Απόλλωνα Καλαμαριάς Ρένα Δημητριάδου, ο έφορος γυναικών Κώστας Σπανίδης και ο έφορος βόλεϊ ανδρών Στράτος Βαλαβάνης που προσέφερε πολύ στην διοργάνωση εκπροσώπησαν τον επίσημο Απόλλωνα.
*Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή Χρήστος Μαλτέζος, Σωτήρης Σπασέγκος, Παναγιώτης Ψαριανός, Αγγελος Κεραμίδας βρέθηκαν κοντά στην ομάδα, μαζί με τον γενικό αρχηγό του «Γηραιού» Χάρη Πόλιο, τον Μάκη Θέο και τον Σάκη Μπάλτου.
*Έναν αρκούδο κρατούσαν στην αγκαλιά τους οι παίκτριες του Ηρακλή. Μάθαμε ότι το όνομά του είναι Κλειώ και εμφανίστηκε στον πάγκο της ομάδας μόνο χθες για τον τελικό.
*Σημαντική η συνεισφορά στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων του φύλακα του γηπέδου Βασίλη Κουσοροπλή που φρόντισε να είναι όλα στην εντέλεια αντικαθιστώντας τον Φώτη Μαζουλουκτσή.
*Εκτός από το γεγονός της καθυστέρησης της έναρξης του τελικού λόγω της μεγάλης διάρκειας του μικρού τελικού, νέα καθυστέρηση υπήρξε από τα χαρτάκια που πέταξαν κατά την παρουσίαση των ομάδων οι φίλοι του Ηρακλή.
«Κορίτσια του Ηρακλή καλή επιτυχία» και «Ηρακλάρα ολέ» ήταν τα δύο πανό που υπήρχαν αναρτημένα στο κέντρο του γηπέδου από τους φιλάθλους του «Γηραιού».
*Από την άλλη οι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο πέταλο και με μια σημαία και κόρνες ενίσχυσαν την ομάδα τους. Μεταξύ αυτών και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος, οι Νίκος και Γιάννης Δεμερτζής και αρκετές από τις παίκτριες του γυναικείου τμήματος του «δικεφάλου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια