Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ ο ΠΑΟΚ-Δηλώσεις Αγγελίδη και Καζαντζή

Υστερα από συγκλονιστικό αγώνα που «έσπασε καρδιές» ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε το βράδυ της Τρίτης, πρωταθλητής Θεσσαλονίκης στις κορασίδες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και θα υπερασπιστεί τον Πανελλήνιο τίτλο που κατέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον όπως αποδεικνύεται και από το τελικό 48-45 με το οποίο ολοκληρώθηκε. Στην σημερινή «Α.Μ-Θ» δημοσιεύεται σήμερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον έφορο της ομάδας Βασίλη Αγγελίδη και με την πρώτη σκόρερ Σπυριδούλα Καζαντζή, καθώς ο προπονητής του «δικεφάλου» Ευριππίδης Μελετιάδης, αναχώρησε χθες το πρωί για το Αγιο Ορος. Να τι είπαν:


Αγγελίδης: «Οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κερδίσουμε ευκολότερα»

Ο έφορος όλων των γυναικείων τμημάτων Βασίλης Αγγελίδης έπλεε όπως είναι λογικό σε πελάγη ευτυχίας. «Αυτό το πρωτάθλημα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλείας και προσπάθειας χρόνων. Η μεγάλη πλειοψηφία των παικτριών προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου που συνεχίζουν την καλή δουλειά. Δεν είμαστε πυροτέχνημα, θα συνεχίσουμε με στόχο να κυριαρχούμε και τα επόμενα χρόνια».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή ανέφερε: «Κερδίσαμε πολύ εύκολα τα περισσότερα από τα παιχνίδια όλης της χρονιάς. Ετσι θα γινόταν και με τον τελικό αλλά οι διαιτητές το έκαναν δύσκολο. Ευτυχώς στο γήπεδο ήταν αρκετοί γνώστες του αθλήματος και είδαν την κατάφορη αδικία σε βάρος της ομάδας μας. Παρά το γεγονός αυτό όμως καταφέραμε να βγούμε νικητές και πρωταθλητές».
Σε ότι αφορά την συνέχεια: «Πάμε στο Πανελλήνιο με αισιοδοξία και έχοντας στόχο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Κλείνοντας ο Βασίλης Αγγελίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αθανάσιο Κατσαρή, τον αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τον γενικό γραμματέα Αθανάσιο Καπετανάκη για την συμπαράσταση στο γυναικείο τμήμα και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομής. Ακόμη ευχαριστώ τις 20 αθλήτριες και τον προπονητή μας Ευριπίδη Μελετιάδη που κράτησε ψηλά το ήθος των παιδιών και εμφάνισε ποιοτική ομάδα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι δικαιώθηκε με την επιλογή του για δεύτερη χρονιά, ως συνεργάτης του πρώτου προπονητή της Εθνικής κορασίδων και ως πρώτου προπονητή στην Εθνική παγκορασίδων. Τέλος ευχαριστώ τους γονείς για την συμπαράσταση και συγχαίρω την ΕΚΑΣΘ για την άψογη διοργάνωση».

Καζαντζή: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στο Πανελλήνιο»

Η πρώτη σκόρερ και καλύτερη παίκτρια του τελικού, Σπυριδούλα Καζαντζή ήταν πολύ… ομαδική στις δηλώσεις της:  «Αφιερώνω την μεγάλη επιτυχία στον προπονητή, στις συμπαίκτριές μου, σε όλο το τημ του πάγκου, στους φύλακες του κλειστού της Πυλαίας για  την υπομονή τους, στους γονείς μου και αυτούς των συμπαικτριών μου για την συμπαράσταση και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».
Οσο για τον μεγάλο τελικό; «Φαινόταν από την αρχή ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά στο τέλος με κάποια λάθη από την μεριά μας δώσαμε το δικαίωμα στον Ηρακλή να ελπίζει. Όμως δεν χάσαμε ποτέ το προβάδισμα και τελικά ήρθε η νίκη. Πάντως για να είμαι ειλικρινής το περίμενα πιο εύκολο».  
Η επόμενη μέρα για την ομάδα; «Θα ξεκουραστούμε για το Πάσχα και αμέσως μετά θα αρχίσει η προετοιμασία για το Πανελλήνιο. Αλλωστε ήμαστε οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας και πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια