Συμπεράσματα και προβλέψεις για το final four του κυπέλλου γυναικών

Tο final four του κυπέλλου γυναικών που θα διεξαχθεί στις 2 και 4 Απριλίου στην Ηλιούπολη, αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά βλέμματα και η τετράδα που το αποτελεί κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες. Και τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών όμως κρύβουν μονομαχίες και δύσκολες αναμετρήσεις. Όπως διαβάζουμε στο www.basketblog.gr, από τη μία το ζευγάρι Αθηναϊκός - ΔΑΣΑΛ που έχει φαβορί και αουτσάιντερ.


Το φαβορί είναι σίγουρα ο Αθηναϊκός καθώς είναι μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοιες αναμετρήσεις και θέλει να προσθέσει άλλο ένα τίτλο στη συλλογή του και να μην αφήσει κανέναν να τον αμφισβητήσει.
Ο ΔΑΣΑΛ από τη μεριά του έχει να αντιμετωπίσει μία τεράστια πρόκληση. Είναι σίγουρα μία πάρα πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Η πρόκληση του κυπέλλου είναι τεράστια για την ομάδα των Λιοσίων και θα κάνει τα πάντα για το τρόπαιο.
Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ του Πρωτέα Βούλας και του Πανιωνίου. Ο Πρωτέας Βούλας τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει πολύ ανεβασμένος και ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου θα είναι υπέρβαση για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με τεράστια ιστορία και θέλει να προσθέσει αυτό το κύπελλο σε αυτήν.
Ο Πανιώνιος μπορεί να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, ωστόσο έχει όλα τα φόντα για να περάσει στον τελικό, και γιατί όχι, να κατακτήσει και το τρόπαιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια