Αρχίζουν στις αρχές Απριλίου τα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων στην ΕΚΑΣΔΥΜ


Η ΕΚΑΣΔΥΜ ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της ότι στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων. Όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση: «Με εισήγηση της επιτροπής πρωταθλημάτων και ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της 2 Μαρτίου 2011, πέραν των προβλεπόμενων από τις σχετικές προκηρύξεις, ορίζονται τα εξής:

α) Τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και με δεύτερη ομάδα, αρκεί να δηλώσουν με καταστάσεις τους αθλητές οι οποίοι θα αγωνίζονται στη κάθε μία. Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή και στις δύο ομάδες. Σε περίπτωση παράβασης της παραπάνω οδηγίας θα αποβάλλονται από το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες του σωματείου.
β) Απαγορεύεται η άμυνα ζώνης σε οποιοδήποτε αγώνα και για οποιοδήποτε λόγο. Παράβαση της παραπάνω οδηγίας θα επισύρει τεχνική ποινή στον προπονητή της υπαιτίου ομάδος και κατόπιν αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο (εκτός γηπέδου).
γ) Διευκρινίζεται ότι δεν θα ανακοινώνονται από την επιτροπή πρωταθλημάτων αποτελέσματα και βαθμολογίες, καθότι τα πρωταθλήματα είναι ανεπίσημα και έχουν ως κύριο στόχο τη συμμετοχή των νεαρών αθλητών-αθλητριών και όχι μόνο τη νίκη και τον πρωταθλητισμό.
δ) Πλαστοπροσωπία και κακή συμμετοχή αθλητή-αθλήτριας, θα επισύρουν την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.
στ) Τα έξοδα των διαιτητών και μόνο, θα επιβαρύνουν την ΕΚΑΣΔΥΜ. Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία κριτών είναι απαραίτητη και αποτελεί ευθύνη των γηπεδούχων σωματείων, τα  οποία και θα επιβαρυνθούν τα έξοδα αυτών (αμοιβή και οδοιπορικά)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια