Αήττητοι πρωταθλητές Μαγνησίας οι έφηβοι του Bc volos

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε η πορεία της εφηβικής ομάδας του Bc volos στο φετινό πρωτάθλημα του Νομού Μαγνησίας με νίκη επί του ΓΣ Βόλου με 79-73. Ηταν η 12η νίκη της ομάδας σε ισάριθμα παιχνίδια, η οποία κατάκτησε την πρώτη θέση αήττητη και μάλιστα με διαφορά από την δεύτερη ομάδα. Η δεύτερη χρονιά συμμετοχής της ομάδας στο εφηβικό πρωτάθλημα  την οδήγησε σε μια μεγάλη επιτυχία απέναντι σε ιστορικούς συλλόγους της περιοχής.

Παίζοντας  καταπληκτικό μπάσκετ σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος πήρε άξια τον τίτλο, που πανηγυρίστηκε δεόντως στον  τελευταίο αγώνα από παίκτες, προπονητές, διοικούντες ,φιλάθλους και γονείς των παιδιών της ομάδας, οι οποίοι  γέμισαν τις κερκίδες του στολισμένου «Βάκης Παρασκευόπουλος»  σε μια φανταστική φιέστα η οποία είχε πολλά μπαλόνια, χαρτάκια, ταμπούρλα, καπνογόνα, μουσική, εκπλήξεις και φυσικά απονομή των μεταλλίων  και της «κούπας» του πρωταθλητή, στους παίκτες της Εφηβικής ομάδας, οι οποίοι φορούσαν και τα αντίστοιχα μπλουζάκια των πρωταθλητών. Πρώτη φορά γίνεται τέτοια φιέστα σε εφηβικό πρωτάθλημα θύμιζε τις παλιές καλές εποχές του Ελληνικού μπάσκετ και με την συμμετοχή των μικρών παιδιών έγινε ακόμα καλύτερη. Επίσης βραβεύτηκε και η παιδική ομάδα του συλλόγου για την συμμετοχή της στα τελικά του παιδικού πρωταθλήματος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ίδρυση της ομάδας μας.

Ηττα στην τρίτη παράταση από τον Κρόνο Τρικάλων

Η εφηβική ομάδα έπαιξε στο κλειστό του Αγίου Θωμά της Λάρισας στον ημιτελικό του Πανθεσσαλικού Πρωταθλήματος με την ομάδα του Κρόνου Τρικάλων και έχασε στην τρίτη παράταση με σκορ 82-79, ένα παιχνίδι που κρίθηκε από τα λάθη των παικτών του bc volos στην δεύτερη παράταση και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτά της και  ενώ προηγούταν  στο σκορ. Η απειρία και ο ενθουσιασμός δεν άφησαν τους νεαρούς παίκτες να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό της ΕΣΚΑΘ. Το ευχάριστο είναι ότι σχεδόν όλα τα παιδιά παίζουν πάλι και την επόμενη χρονιά στο εφηβικό, οπότε η προσπάθεια θα συνεχιστεί με περισσότερη εμπειρία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια